dijous, 14 de juny del 2018

Colònies al Camp d'Aprenentatge de la Noguera!

Els dies 23,24 i 25 de maig vam anar al Camp d'Aprenentatge de la Noguera, a Sant Llorenç de Montgai, per treballar la Prehistòria. Vam aprendre moltíssimes coses, tot fent diferents activitats i fent moltes preguntes. 

Dimecres, 23 de maig

El primer dia al matí, vam anar a visitar la Cova dels Bous i també vam fer una activitat d'anàlisi del paisatge. A la tarda, vam anar al camp d'aprenentatge a fer dos tallers: música a la prehistòria, on vam fer un brunzidor, i l'art a la prehistòria, on vam fer pintures rupestres amb pigments naturals. 
Al vespre vam fer un joc de pistes pel poble. 


Us deixem les fotografies del primer dia aquí. 

Dijous, 24 de maig

El dijous al matí, després d'esmorzar, vam anar al camp d'aprenentatge per fer diferents activitats que feien els prehistòrics al Neolític:  vam fer mòlta de blat amb el que ells en deien molí de va i ve, caça i ceràmica. A la tarda, després de dinar, vam tornar a anar al camp i vam fer talla de sílex i paleoantropologia.  
Com que era la última nit... Vam fer un sopar prehistòric tot mirant les estrelles i menjant amb les mans!!! Les costelles de porc estaven per llepar-se els dits i també vam menjar caldo de verdures. 


Us deixem les fotografies del segon dia aquí. 

Divendres, 25 de maig

L'últim dia, el divendres 25 de maig, al matí ens vam convertir en arqueòlegs i vam anar anotant tot allò que trobàvem. A la tarda, abans de marxar, vam fer una última activitat on vam construir una tenda nòmada del Paleolític.Us deixem les fotografies del segon dia aquí. 
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada