FEM DE CUINERS


Hem fet cargols de tardor. Mireu les fotografies i la recepta.




CARGOLS DE TARDOR

INGREDIENTS:

Pa de motlle llarg sense crosta.
Mantega.
Crema de cacau.
Melmelada.


ELABORACIÓ:

1- Agafem una de les llesques i pressionem amb el corró amb compte de no trencar-la. Es tracta de deixar-la primeta per  poder enrotllar-la.

2-Seguidament untem amb l’ ingredient que haguem escollit. No cal posar massa quantitat ja que podria sortir-se pels marges o quedar massa gruixut.

3-Un cop ben untat, enrotllem. A poc a poc, procurant que quedi igual de totes bandes.

4-Un cop els tenim tots enrotllats, els emboliquem amb plàstic de cuina i els posem al congelador durant 30 minuts.
Passat aquest temps, els traiem i amb un ganivet ben esmolat, prim i sense serra anem tallant amb molta cura procurant que quedin tots de la mateixa mida.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada