Hem fet cargols de tardor. Mireu les fotografies i la recepta.
CARGOLS DE TARDOR
INGREDIENTS:
Pa de motlle llarg sense crosta.
Mantega.
Crema
de cacau.
Melmelada.
ELABORACIÓ:
1- Agafem
una de les llesques i pressionem amb el corró amb compte de no trencar-la. Es
tracta de deixar-la primeta per poder
enrotllar-la.
2-Seguidament
untem amb l’ ingredient que haguem escollit. No cal posar massa quantitat ja
que podria sortir-se pels marges o quedar massa gruixut.
3-Un cop ben untat, enrotllem. A poc a poc, procurant que quedi igual de totes bandes.
4-Un
cop els tenim tots enrotllats, els emboliquem amb plàstic de cuina i els posem
al congelador durant 30 minuts.
Passat aquest temps, els traiem i amb un ganivet ben esmolat, prim i sense serra anem tallant amb molta cura procurant que quedin tots de la mateixa mida.
Passat aquest temps, els traiem i amb un ganivet ben esmolat, prim i sense serra anem tallant amb molta cura procurant que quedin tots de la mateixa mida.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada