divendres, 23 de març del 2018

Projecte "L'Edat Mitjana i els Castells Medievals de Catalunya"


Els Indis vam iniciar el projecte tot fent una recerca d’informació sobre el tema. A partir d’aquí, ens vam organitzar en petits grups de treball i cada equip va posar-se un nom en relació al tema: el grup dels Forjadors, dels Investigadors de l’Edat Mitjana, dels Guardians, dels Castells, dels Reis i dels Cavallers.
Cada grup s’ha especialitzat en una part de la informació presentada i a partir d’unes preguntes, hem anat elaborant diferents textos expositius.

Un cop treballada la informació en relació a l’Edat Mitjana i la Vida al Castell, cada grup va escollir un Castell Medieval de Catalunya i aquestes últimes setmanes hem estat omplint una fitxa tècnica per explicar-lo a trets generals. Aquesta part del projecte també ens ha servit per treballar una mica de Geografia, tot situant el Castell en un mapa de Catalunya i tenint en compte els conceptes de província, comarca i de poble o ciutat. 

A part d'això, també hem situat l'Edat Mitjana en el temps tot fent un eix cronològic en petit grup a partir d'un joc de pistes i, com a tapa d'àlbum, hem realitzat un escut d'armes del nostre primer cognom. 

HEM TREBALLAT MOLTÍSSIM I HEM APRÈS UN MUNT DE COSES!


Us deixem totes les fotografies del treball a l'aula sobre el projecte aquí!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada